Warning: Undefined array key "url" in /www/webvol14/da/xrf4g0nva52t3lv/admin.smycken-af.se/public_html/php/header.php on line 28
Smycken
Anders_Fors
Start    Diamantring    Smycken   

Exklusiva smycken

 

Vi tillverkar och designar exklusiva smycken i Stockholm. Vi ritar upp skisser som renderas så de blir helt fotorealistiska. Ett besök tar ca 2 timmar och då tar vi fram förslag på exklusiva smycken utifrån era önskemål och budget.

I vår ateljé har vi 2 guldsmeder som dessutom är formgivare samt 1 guldsmed som också är handgravör. Anders Fors har arbetat som guldsmed i över 40 år och drivit sitt företag sedan 1977.

Dottern Jenny Fors Gentele fick 2017 sitt Mästarbrev i guldsmedsyrket. Vi utför exklusiva smycken i framförallt guld (rosé, vitt, rött, gult) samt platina, men även  andra ädelmetaller och Mokume arbeten.

Det som är kännetecknande för ett exklusivt smycke är god formgivning, exklusiva ädelstenar av hög kvalité, hög klass på guldsmedsarbete och juvelfattning där allt sammantaget har fokus på att skapa något som väcker känslor hos betraktaren.

Vår process att ta fram smycken tillsammans med kunder är ovanlig, men efter att i över 15 år använt oss av denna metod vet vi att resultatet blir bra. Vi skissar normalt upp 2 - 5 olika idéer där det ibland endast är små små detaljer som skiljer. Det är dock dessa små skillnader som kan skapa just det exklusiva smycke ni vill bli ägare av.

Att skissa upp fotorealistiska detaljerade förslag är en trygghet både för oss och för er som kund. Det finns inget utrymme för missförstånd.

Ta gärna kontakt med oss via mail anders@fors.org eller ring 08-882936 och beskriv vad ni är intresserad av så återkommer jag inom kort.

Bästa hälsningar

Guldsmed Anders Fors

Stockholm

exklusiva-smycken

Copyright © 2023 diamantringar-stockholm.se | Backebogatan 14, 129 40 Hägersten | mobil: 070 - 776 26 00 | anders@fors.org